Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane z dodatkiem ziaren sezamu, to aromatyczne ćwiartki kurczaka pieczone w piekarniku ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą połączyć (oprócz sezamu). Mięso umyć, osuszyć, ułożyć na tacce i polać marynatą. Na noc schować do lodówki.
Następnie przełożyć na blachę, polać pozostałą marynatą i posypać ziarnami sezamu. Piec w temp.160 stopni przez ok. 70-80 min.od czasu do czasu mięso polewając. Smacznego!