Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy smaczny fast food .
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456809
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1225
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2096
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456809
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1225
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2096
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Składniki
Tulipy ze skrzydełek posypujemy przyprawami, polewamy olejem i pozostawiamy na minimum 6 godzin do przegryzienia .
Po upływie tego czasu tulipy panierujemy potrójną panierką mąka- jajko z odrobiną mleka- płatki kukurydziane z odrobiną bułki tartej i papryki słodkiej.
Gotowe, opanierowane tulipy układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, każdego polewamy odrobiną oleju i pieczemy w temperaturze 170 °C przez około 40 minut.