Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna ryba w wyrazistym, aromatycznym sosie.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1552
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1823
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9111
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1552
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1823
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9111
Składniki
Rybę oczyść, umyj i osusz. Następnie natrzyj ją dokładnie solą i pieprzem, przełóż do naczynia żaroodpornego i zrób 3-4 nacięcia na boku. Posiekaj drobno pietruszkę, czosnek i chilli, połową powstałej mieszanki wraz z łyżeczką masła faszeruj rybę od środka. Posyp ją resztą pietruszki, czosnku i chilli, skrop sokiem z cytryny (na wierzch również można położyć trochę masła), podlej białym winem i piecz ok. 20 min w piekarniku nagrzanym do 180C.