Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna ryba w wyrazistym, aromatycznym sosie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Składniki
Rybę oczyść, umyj i osusz. Następnie natrzyj ją dokładnie solą i pieprzem, przełóż do naczynia żaroodpornego i zrób 3-4 nacięcia na boku. Posiekaj drobno pietruszkę, czosnek i chilli, połową powstałej mieszanki wraz z łyżeczką masła faszeruj rybę od środka. Posyp ją resztą pietruszki, czosnku i chilli, skrop sokiem z cytryny (na wierzch również można położyć trochę masła), podlej białym winem i piecz ok. 20 min w piekarniku nagrzanym do 180C.