Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna ryba w wyrazistym, aromatycznym sosie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12653
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3949
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12653
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3949
Składniki
Rybę oczyść, umyj i osusz. Następnie natrzyj ją dokładnie solą i pieprzem, przełóż do naczynia żaroodpornego i zrób 3-4 nacięcia na boku. Posiekaj drobno pietruszkę, czosnek i chilli, połową powstałej mieszanki wraz z łyżeczką masła faszeruj rybę od środka. Posyp ją resztą pietruszki, czosnku i chilli, skrop sokiem z cytryny (na wierzch również można położyć trochę masła), podlej białym winem i piecz ok. 20 min w piekarniku nagrzanym do 180C.