Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre danie Przepis na sos zaczerpniety z kuchni polskiej.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 439
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2464
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38692
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1369
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 439
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2464
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38692
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1369
Składniki
Filety osuszyć,skropic sokiem z cytryny i odstawic na 10 minut
mąkę zmieszać z sola i pipeprzem,otoczyc w niej ryby i usmazyc na rumiano
w rondlu rozgrac reszte oleju,wrzucić drobno posiekany czosnek i cebulę , zeszklić
do cebuli i czosnku dodać koncentrat i wino,zagotować i wrzucic osączony groszek
chwile pogotować,na koniec dodac mielona papryke,doprawic sola ,cukrem i pieprzem
na talerzu ułozyc usmazone ryby ,zalac sosem i podawac z frytkami lub makaronem.
Mnie smakuje to danie podane na zimno .