Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre danie Przepis na sos zaczerpniety z kuchni polskiej.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Filety osuszyć,skropic sokiem z cytryny i odstawic na 10 minut
mąkę zmieszać z sola i pipeprzem,otoczyc w niej ryby i usmazyc na rumiano
w rondlu rozgrac reszte oleju,wrzucić drobno posiekany czosnek i cebulę , zeszklić
do cebuli i czosnku dodać koncentrat i wino,zagotować i wrzucic osączony groszek
chwile pogotować,na koniec dodac mielona papryke,doprawic sola ,cukrem i pieprzem
na talerzu ułozyc usmazone ryby ,zalac sosem i podawac z frytkami lub makaronem.
Mnie smakuje to danie podane na zimno .