Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
soczysta i delikatna ryba z pomidorami i cebulą, upieczona na warstwie ziemniaków
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1692
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11191
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1692
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11191
Składniki
Ziemniaki ugotować w całości, lekko ostudzić, pokroić w plastry.
Cebulę pokroić w krążki, usmażyć na oliwie.
Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą, ułożyć w nim plastry ziemniaków. Filety z dorsza posolić, popieprzyć, położyć na ziemniakach. Na rybę wyłożyć usmażoną cebulę i pomidory koktajlowe pokrojone na połówki, posypać kaparami.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, włożyć naczynie z rybą, piec 15-20 minut.