Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
soczysta i delikatna ryba z pomidorami i cebulą, upieczona na warstwie ziemniaków
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33806
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7971
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 69
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 230
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33806
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7971
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 69
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 230
Składniki
Ziemniaki ugotować w całości, lekko ostudzić, pokroić w plastry.
Cebulę pokroić w krążki, usmażyć na oliwie.
Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą, ułożyć w nim plastry ziemniaków. Filety z dorsza posolić, popieprzyć, położyć na ziemniakach. Na rybę wyłożyć usmażoną cebulę i pomidory koktajlowe pokrojone na połówki, posypać kaparami.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, włożyć naczynie z rybą, piec 15-20 minut.