Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie Cordon Bleu robi się z mięsa cielęcego, ale wersja amerykańska, drobiowa jest równie smaczna.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10534
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3187
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2283
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10534
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3187
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2283
Składniki
Filety myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem rozcinamy w taki sposób, by powstały kieszonki. Mięso lekko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na środek każdego kotleta kładziemy plaster sera, i plaster szynki. Filet składamy w pół, obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku, następnie w bułce tartej. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.