Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie Cordon Bleu robi się z mięsa cielęcego, ale wersja amerykańska, drobiowa jest równie smaczna.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31285
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14427
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1382
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31285
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14427
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1382
Składniki
Filety myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem rozcinamy w taki sposób, by powstały kieszonki. Mięso lekko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na środek każdego kotleta kładziemy plaster sera, i plaster szynki. Filet składamy w pół, obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku, następnie w bułce tartej. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.