Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe. Można się nim najeść do syta, mimo, że jest tylko z warzywami. Jeśli ktoś będzie miał uwagę, że danie odbiega od klasycznego przepisu, to odpowiem, że to moja interpretacja.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4942
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13359
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4942
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13359
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Składniki
Fasolę namoczyć najlepiej na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Pokrojoną cebulę i czosnek zeszklić w garnku na oleju. Dolać jakieś 1,5 l wody. Dodać pokrojoną cukinię i pomidory. Gotować do miękkości warzyw. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Jeszcze chwilę gotować. Na koniec dorzucić odsączoną po ugotowaniu fasolkę. Danie gotowe do spożycia.