Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet rybny w panierce serowo ziołowej, podany z ugotowanymi ziemniakami i surówką chińską.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 6946
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2899
Zupa bardzo sycąca, bardzo pożywna, bardzo smaczna. Wszystko co najlepsze.
Odsłon: 778
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 540
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 6946
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2899
Zupa bardzo sycąca, bardzo pożywna, bardzo smaczna. Wszystko co najlepsze.
Odsłon: 778
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 540
Składniki
Wykonanie surówki chińskiej: Kapustę drobno szatkujemy w większej misce, dodajemy startą marchew na większych oczkach oraz dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem. W rondelku zagotowujemy olej ryżowy z octem ryżowym i cukrem, cukier musi być rozpuszczony. Tak przygotowaną marynatę wlewamy do kapusty, mieszamy i przykrywamy folią spożywczą. Surówkę wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy. Na rozgrzanym oleju smażymy kawałki panierowanych w bułce tartej, serze i ziołach fileta rybnego. Smażymy na rumiano, około 10 minut, kilkakrotnie przewracając.
Usmażone filety ryby podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką chińską. Smacznego!!!