Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Postanowiłem połączyć coś klasycznego w naszej kuchni (filet z kurczaka) z jednym z moich ulubionych warzyw.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27747
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27747
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Składniki
Filety opłukałem ,osuszyłem papierowym ręcznikiem. Oprószyłem solą i pieprzem ,owinąłem w folię spożywczą i włożyłem na 30 min do lodówki. Seler obrałem i starłem na tarce o dużych oczkach. Dodałem jajka i mąkę. Doprawiłem solą oraz pieprzem. Na rozgrzany tłuszcz nałożyłem masę z selera ,położyłem filet z kurczaka ,przykryłem warstwą masy. Smażyłem na wolnym ogniu z obu stron na złoto.