Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Postanowiłem połączyć coś klasycznego w naszej kuchni (filet z kurczaka) z jednym z moich ulubionych warzyw.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Filety opłukałem ,osuszyłem papierowym ręcznikiem. Oprószyłem solą i pieprzem ,owinąłem w folię spożywczą i włożyłem na 30 min do lodówki. Seler obrałem i starłem na tarce o dużych oczkach. Dodałem jajka i mąkę. Doprawiłem solą oraz pieprzem. Na rozgrzany tłuszcz nałożyłem masę z selera ,położyłem filet z kurczaka ,przykryłem warstwą masy. Smażyłem na wolnym ogniu z obu stron na złoto.