Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne filety z grilla, grilowane na patelni. Polecam serdecznie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11866
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16120
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11866
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16120
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5114
Składniki
Filet myjemy, kroimy na pół wzdłuż, Do miski wlewamy oliwę i wsypujemy przyprawy, dokładnie mieszamy. Do fileta wlewamy marynatę mieszamy i odstawiamy do lodówki na 30 min. Patelnie grillową mocno rozgrzewamy, kładziemy fileta i grilujemy 2-3 minuty z obu stron. Gotowe !!!