Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te pieczone filety z kurczaka jest banalnie prosty:). Robi się je szybko i smakują jak pizza!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 712
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 396
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 120
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 73
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 66
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 712
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 396
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 120
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 73
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 66
Składniki
Filety kroimy na 3-4 mniejsze kawałki i rozbijamy.
Ser ścieramy na dużych oczkach tarki, pieczarki kroimy w plastry.
Każdy kawałek fileta posypujemy solą i pieprzem, smarujemy koncentratem pomidorowym, posypujemy ziołami prowansalskimi. Obsypujemy obficie serem a na wierzch układamy pieczarki.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 30 minut.