Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34987
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18589
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34987
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18589
Składniki
Na 2 łyżkach masła podsmażyłam cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy się zeszkliła, ułożyłam na niej osolone filety flądry i przykryłam patelnię pokrywką. Po 2 minutach dolałam 100 ml białego wytrawnego wina, rybę obsypałam koperkiem i smażyłam bez przykrycia. Kiedy wino się zredukowało, dodałam 100 ml śmietanki 30%. Smażyłam ok. 4 minuty, aż sos zgęstniał.