Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie!
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 44
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 398
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 494
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 171
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 44
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 398
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 494
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 171
Składniki
Na 2 łyżkach masła podsmażyłam cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy się zeszkliła, ułożyłam na niej osolone filety flądry i przykryłam patelnię pokrywką. Po 2 minutach dolałam 100 ml białego wytrawnego wina, rybę obsypałam koperkiem i smażyłam bez przykrycia. Kiedy wino się zredukowało, dodałam 100 ml śmietanki 30%. Smażyłam ok. 4 minuty, aż sos zgęstniał.