Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 883
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1796
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6328
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 883
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1796
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6328
Składniki
Na 2 łyżkach masła podsmażyłam cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy się zeszkliła, ułożyłam na niej osolone filety flądry i przykryłam patelnię pokrywką. Po 2 minutach dolałam 100 ml białego wytrawnego wina, rybę obsypałam koperkiem i smażyłam bez przykrycia. Kiedy wino się zredukowało, dodałam 100 ml śmietanki 30%. Smażyłam ok. 4 minuty, aż sos zgęstniał.