Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie!
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 289
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 321
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 64
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 48
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 289
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 321
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 64
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 48
Składniki
Na 2 łyżkach masła podsmażyłam cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy się zeszkliła, ułożyłam na niej osolone filety flądry i przykryłam patelnię pokrywką. Po 2 minutach dolałam 100 ml białego wytrawnego wina, rybę obsypałam koperkiem i smażyłam bez przykrycia. Kiedy wino się zredukowało, dodałam 100 ml śmietanki 30%. Smażyłam ok. 4 minuty, aż sos zgęstniał.