Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3561
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4386
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74574
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3561
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4386
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74574
Składniki
Na 2 łyżkach masła podsmażyłam cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy się zeszkliła, ułożyłam na niej osolone filety flądry i przykryłam patelnię pokrywką. Po 2 minutach dolałam 100 ml białego wytrawnego wina, rybę obsypałam koperkiem i smażyłam bez przykrycia. Kiedy wino się zredukowało, dodałam 100 ml śmietanki 30%. Smażyłam ok. 4 minuty, aż sos zgęstniał.