Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 790
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22830
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15252
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4950
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 790
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22830
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15252
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4950
Składniki
Kasze ugotować w osobnych naczyniach w/g przepisy na opakowaniu. Cebulę pokroić, posypać przyprawami i smażyć na oleju, do momentu lekkiego przyrumienienia. Usmażoną cebulę wymieszać z ugotowanymi kaszami. Doprawić jeszcze do smaku w/g uznania. Kapustę włoską zalać wrzątkiem, wyjmować kolejno po jednym liściu. Przed parzeniem kapusty należy wyciąć środek, tak zwanego głębia. Gotowe zawinięte gołąbki umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, dajemy liście laurowe, ziele angielskie, zalewamy bulionem i dusimy w piekarniku pod przykryciem. Smacznego.