Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 117
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21519
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 839
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 117
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21519
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 839
Składniki
Kasze ugotować w osobnych naczyniach w/g przepisy na opakowaniu. Cebulę pokroić, posypać przyprawami i smażyć na oleju, do momentu lekkiego przyrumienienia. Usmażoną cebulę wymieszać z ugotowanymi kaszami. Doprawić jeszcze do smaku w/g uznania. Kapustę włoską zalać wrzątkiem, wyjmować kolejno po jednym liściu. Przed parzeniem kapusty należy wyciąć środek, tak zwanego głębia. Gotowe zawinięte gołąbki umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, dajemy liście laurowe, ziele angielskie, zalewamy bulionem i dusimy w piekarniku pod przykryciem. Smacznego.