Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaczne i polecam :)
Uwielbiam gołąbki ,więc postanowiłem zrobić je w innej wersji. Tym razem post...
Odsłon: 4500
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Sałatka idealnie sprawdza...
Odsłon: 171
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2597
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Sałatka idealnie sprawdza...
Odsłon: 171
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2597
Składniki
Kasze ugotować w osobnych naczyniach w/g przepisy na opakowaniu. Cebulę pokroić, posypać przyprawami i smażyć na oleju, do momentu lekkiego przyrumienienia. Usmażoną cebulę wymieszać z ugotowanymi kaszami. Doprawić jeszcze do smaku w/g uznania. Kapustę włoską zalać wrzątkiem, wyjmować kolejno po jednym liściu. Przed parzeniem kapusty należy wyciąć środek, tak zwanego głębia. Gotowe zawinięte gołąbki umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, dajemy liście laurowe, ziele angielskie, zalewamy bulionem i dusimy w piekarniku pod przykryciem. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Schab w sosie chrzanowym
Dania główne
Naleśniki zapiekane z grzybami
Dania główne
Wieprzowina pieczona w szybkowarze.
Dania główne
Kopułki z piersi kurczaka ze szpinakiem i jajkiem
Schab w sosie chrzanowym
Mięciutkie i kruche plastry mięsa w aromatycznym sosie chrzanowym.
Odsłon: 336
Naleśniki zapiekane z grzybami
Super połączenie delikatnego ciasta z aromatyćznym farszem zaskakuje każdego...
Odsłon: 84