Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu nadszedł ten czas, kiedy zachciało nam się takiego jedzenia. Cudne, przepyszne, nie odtłuszczone…kiedyś czytaliśmy, że trzeba dostarczać organizmowi tłuszczu, inaczej sam będzie odkładać…no to dostarczamy.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 482
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 217
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 482
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 217
Składniki
Golonki myjemy, gotujemy przez 45 minut w bulionie z żeberek. Wyjmujemy, studzimy. Przygotowujemy marynatę: Wino, czosnek, syrop klonowy, pokrojoną cebulę, olej, przyprawę mieszamy zalewamy golonki, rozprowadzamy, Przekładamy na blachę do pieczenia i zapiekamy 45 min w 180°C, co jakiś czas podlewamy marynatą.