Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie krucha i soczysta. Bardzo łatwa w przygotowaniu. W końcu ulubiona pora rodaków ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1027
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 948
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12831
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1027
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 948
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12831
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na plastry 1,5 cm, po czym przekładamy do miski i zalewamy sosem, dodajemy olej. Mięso dokładnie łączymy z sosem oraz olejem i wstawiamy na 12 godzin do lodówki. Mięso wyjmujemy z zalewy, grillujemy co kilka minut przekładając mięso na ruszcie, by się nie przypaliło.