Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie krucha i soczysta. Bardzo łatwa w przygotowaniu. W końcu ulubiona pora rodaków ;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119141
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8886
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3213
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2943
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119141
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8886
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3213
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2943
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na plastry 1,5 cm, po czym przekładamy do miski i zalewamy sosem, dodajemy olej. Mięso dokładnie łączymy z sosem oraz olejem i wstawiamy na 12 godzin do lodówki. Mięso wyjmujemy z zalewy, grillujemy co kilka minut przekładając mięso na ruszcie, by się nie przypaliło.