Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ,aromatyczne z pysznym lejącym farszem z sera,serdecznie polecam zarówno z grilla jak i z piekarnika.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336948
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336948
Składniki
Przygotować farsz. Ser zetrzeć na grubych oczkach tarła,dodac przyprawy,cebulkę posiekaną,jogurt,wszystko wymieszać,posolić i popieprzyć.
Piersi przeciąć wzdłuż ,pobić prze folę spożywczą. Na każdy plaster piersi nałożyć farsz i zwinąć w roladkę.
Każdą roladkę owinąć plasterkami boczku. Kłaśc na tacce aluminiowej na rozgrzanego grilla. Grillowac kilka min.z każdej strony.
Podawać z warzywną surówką.
Smacznego życzę!