Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ,aromatyczne z pysznym lejącym farszem z sera,serdecznie polecam zarówno z grilla jak i z piekarnika.
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42610
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 555
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 22
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42610
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 555
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 22
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 211
Składniki
Przygotować farsz. Ser zetrzeć na grubych oczkach tarła,dodac przyprawy,cebulkę posiekaną,jogurt,wszystko wymieszać,posolić i popieprzyć.
Piersi przeciąć wzdłuż ,pobić prze folę spożywczą. Na każdy plaster piersi nałożyć farsz i zwinąć w roladkę.
Każdą roladkę owinąć plasterkami boczku. Kłaśc na tacce aluminiowej na rozgrzanego grilla. Grillowac kilka min.z każdej strony.
Podawać z warzywną surówką.
Smacznego życzę!