Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
mięso umyc ,pokroić w dość dużą kostkę,dodać pokrojony czosnek,przyprawy,wymieszać i odstawić na godzinę
mięso obsypac mąką,rozgrzać olej w rondlu,włozyc mięso i usmażyc na rumiano,kurki usmażyc z cebulą i przełozyć do rondla z mięsem,dodac liście laurowe,ziele angielskie pokrojone marchewki i pomidory obrane ze skórki i pokrojone w kostkę,dusić do miękkości mięsa,doprawic sola i pieprzem,dołozyc śmietanęi posiekana natke i koperek,zagotowac
Podawac z ziemniakami,makaronem i surówkami,ja do gulaszu podałam surówke z białych buraków z papryką