Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Składniki
mięso umyc ,pokroić w dość dużą kostkę,dodać pokrojony czosnek,przyprawy,wymieszać i odstawić na godzinę
mięso obsypac mąką,rozgrzać olej w rondlu,włozyc mięso i usmażyc na rumiano,kurki usmażyc z cebulą i przełozyć do rondla z mięsem,dodac liście laurowe,ziele angielskie pokrojone marchewki i pomidory obrane ze skórki i pokrojone w kostkę,dusić do miękkości mięsa,doprawic sola i pieprzem,dołozyc śmietanęi posiekana natke i koperek,zagotowac
Podawac z ziemniakami,makaronem i surówkami,ja do gulaszu podałam surówke z białych buraków z papryką