Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś dzień hot doga, więc warto poświętować na bogato. Taki wypasiony hot dog bez problemu zastąpi obiad. Hiszpańskie dodatki: chorizo, nachosy i papryczki padron, rewelacyjnie podkręcają jego smak.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 397
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1784
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 397
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1784
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Składniki
Zaczynamy od sosu. Mieszamy passtę, koncentrat, ostry sos, sok z limonki, cukier i przyprawę. Parówki lub frankfurterki gotujemy. Na suchej patelni smażymy chorizo, ale się zarumieni. Zdejmujemy chorizo z patelni. Na pozostały tłuszcz wrzucamy papryczki padron. Posypujemy solą i smażymy do zarumienienia z obu stron. Bułki nacinamy. Smarujemy porządnie sosem. W każdej układamy porcję pokrojonej w paski sałaty, parówkę, plasterki chorizo i lekko połamane nachosy. Podajemy z gorącymi papryczkami.