Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na hot dogi z dodatkami. Szybkie danie dla zabieganych.
Garnek, patelnia, nóż i deska do krojenia
W tym roku mamy w ogrodzie sporo papryki, dlatego mogłam przygotować przecier...
Odsłon: 29
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 995
W tym roku mamy w ogrodzie sporo papryki, dlatego mogłam przygotować przecier...
Odsłon: 29
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 995
Składniki
Pieczarki kroimy w plasterki, cebulę w kostkę, a paprykę w kawałki o wielkości krojonych pieczarek.
Wszystkie warzywa wrzucamy na patelnię i smażymy na oleju przez czas odgrzewania parówek w wodzie.
Bułki do hot dogów można podgrzać w piekarniku.
Bułki kroimy wzdłuż po wierzchu, wyciskamy sos do środka bułki po obu stronach, a następnie układamy parówkę wyciągniętą z wody, a na to kładziemy usmażone warzywa.