Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na hot dogi z dodatkami. Szybkie danie dla zabieganych.
Garnek, patelnia, nóż i deska do krojenia
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11709
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8233
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155193
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1134
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11709
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8233
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155193
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1134
Składniki
Pieczarki kroimy w plasterki, cebulę w kostkę, a paprykę w kawałki o wielkości krojonych pieczarek.
Wszystkie warzywa wrzucamy na patelnię i smażymy na oleju przez czas odgrzewania parówek w wodzie.
Bułki do hot dogów można podgrzać w piekarniku.
Bułki kroimy wzdłuż po wierzchu, wyciskamy sos do środka bułki po obu stronach, a następnie układamy parówkę wyciągniętą z wody, a na to kładziemy usmażone warzywa.