Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic prostszego i pysznego wydarzyć się nie może.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 590
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14541
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 590
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14541
Składniki
Filety oczyszczamy, nakłuwamy, zalewamy sosem i marynujemy przez dobę. Przekładamy do naczynia żaroodpornego (skórą do spodu). Przykrywamy. Piekarnik rozgrzewamy do 200°C. Pieczemy 35 min. co jakiś czas podlewając wytapianym tłuszczem.