Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4507
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1273
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 250
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34313
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 609
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4507
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1273
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 250
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34313
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 609
Składniki
cebule obieramy, kroimy w kostke,czosnek obieramy wyciskamy;smarujemy karczek oliwa,nacieramy czosnkiem, posypujemy przyprawa z grila i cebula i odstawiamy na cala noc w chlodne miejsce, nast dnia wkladamy do zarodpornego naczynia,podlewamy jeszcze odrobina oliwy i wkladamy do piekarnika;pieczemy w temp.180 stopni przez okolo 45 min sprawdzajac po pol godzinie jak miekkie jest mieso; doskonale smakuje z salatka w smietanie lub brokulami;