Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
cebule obieramy, kroimy w kostke,czosnek obieramy wyciskamy;smarujemy karczek oliwa,nacieramy czosnkiem, posypujemy przyprawa z grila i cebula i odstawiamy na cala noc w chlodne miejsce, nast dnia wkladamy do zarodpornego naczynia,podlewamy jeszcze odrobina oliwy i wkladamy do piekarnika;pieczemy w temp.180 stopni przez okolo 45 min sprawdzajac po pol godzinie jak miekkie jest mieso; doskonale smakuje z salatka w smietanie lub brokulami;