Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
cebule obieramy, kroimy w kostke,czosnek obieramy wyciskamy;smarujemy karczek oliwa,nacieramy czosnkiem, posypujemy przyprawa z grila i cebula i odstawiamy na cala noc w chlodne miejsce, nast dnia wkladamy do zarodpornego naczynia,podlewamy jeszcze odrobina oliwy i wkladamy do piekarnika;pieczemy w temp.180 stopni przez okolo 45 min sprawdzajac po pol godzinie jak miekkie jest mieso; doskonale smakuje z salatka w smietanie lub brokulami;