Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
cebule obieramy, kroimy w kostke,czosnek obieramy wyciskamy;smarujemy karczek oliwa,nacieramy czosnkiem, posypujemy przyprawa z grila i cebula i odstawiamy na cala noc w chlodne miejsce, nast dnia wkladamy do zarodpornego naczynia,podlewamy jeszcze odrobina oliwy i wkladamy do piekarnika;pieczemy w temp.180 stopni przez okolo 45 min sprawdzajac po pol godzinie jak miekkie jest mieso; doskonale smakuje z salatka w smietanie lub brokulami;