Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11474
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1228
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12024
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2247
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11474
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1228
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12024
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2247
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości 1 cm. Posypać przyprawą Knorr. Odstawić na 3-4 godziny (lub na noc do lodówki). Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Namoczone grzybki pokroić w paski.
Grzybki wyłożyć na mięso.
Cebulę pokroić w plastry.
Wyłożyć na grzyby.
Zalać sosem przygotowanym z reszty składników. Piec w piekarniku 1h 15 min.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.