Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 627
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12291
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 627
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12291
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości 1 cm. Posypać przyprawą Knorr. Odstawić na 3-4 godziny (lub na noc do lodówki). Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Namoczone grzybki pokroić w paski.
Grzybki wyłożyć na mięso.
Cebulę pokroić w plastry.
Wyłożyć na grzyby.
Zalać sosem przygotowanym z reszty składników. Piec w piekarniku 1h 15 min.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.