Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 141
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 93
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 39
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 141
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 93
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 39
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości 1 cm. Posypać przyprawą Knorr. Odstawić na 3-4 godziny (lub na noc do lodówki). Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Namoczone grzybki pokroić w paski.
Grzybki wyłożyć na mięso.
Cebulę pokroić w plastry.
Wyłożyć na grzyby.
Zalać sosem przygotowanym z reszty składników. Piec w piekarniku 1h 15 min.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.