Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, zdrowy obiad. Ja podalam z surowka z czerwonej kapusty i jablka
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 34
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 34
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Składniki
Kasze ugotowac na sypko, przelac zimna woda, dobrze odcedzic.
Pieczarki pokroic na wieksze kawalki, papryke w paski, marchew w kostke, cebule posiekac, a fasolke pokroic na mniejsze kawalki. Do garnka wlozyc pieczarki z cebula, podlac odrobina wody i dusic na wolnym ogniu, az grzyby zmiekna. Dodac pokrojone warzywa, podlac woda, dodac przyprawy i dusic do miekkosci. Dodac smietane, dobrze wymieszac- dodac kasze, wymieszac i podawac.