Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na szybki i pożywny obiad. Myślę, że zasmakuje każdemu. Z dodatkiem pieczywa i sałaty mamy wspaniałe danie. :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Składniki
Zagotować wodę w dużym garnku. Posolić. Na wrzątek wrzucić kukurydzę i gotować przez 20 minut.
W tym czasie na patelni rozgrzać masło. Usmażyć na nim boczek z dwóch stron. Następnie na tłuszczu przesmażyć lekko kukurydzę z każdej strony.
Smacznego! :)