Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na szybki i pożywny obiad. Myślę, że zasmakuje każdemu. Z dodatkiem pieczywa i sałaty mamy wspaniałe danie. :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 92
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 92
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Zagotować wodę w dużym garnku. Posolić. Na wrzątek wrzucić kukurydzę i gotować przez 20 minut.
W tym czasie na patelni rozgrzać masło. Usmażyć na nim boczek z dwóch stron. Następnie na tłuszczu przesmażyć lekko kukurydzę z każdej strony.
Smacznego! :)