Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny kotlet na danie obiadowe, imprezy. Łatwy w wykonaniu a zawsze coś innego.
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 194
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 56
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 194
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 56
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Bułkę tartą mieszamy z startym na tarce o dużych oczach żółtym serem. 3. Mięso panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce z serem. 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Po usmażeniu układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Na każdy kawałku mięsa układamy plasterki pomidora oraz krążki mozzarelli. 6. Zapiekamy w piekarniku do chwili rozpuszczania się sera.
7. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem.