Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny kotlet na danie obiadowe, imprezy. Łatwy w wykonaniu a zawsze coś innego.
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Bułkę tartą mieszamy z startym na tarce o dużych oczach żółtym serem. 3. Mięso panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce z serem. 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Po usmażeniu układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Na każdy kawałku mięsa układamy plasterki pomidora oraz krążki mozzarelli. 6. Zapiekamy w piekarniku do chwili rozpuszczania się sera.
7. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem.