Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny kotlet na danie obiadowe, imprezy. Łatwy w wykonaniu a zawsze coś innego.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 857
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8285
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13122
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 451
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2278
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 857
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8285
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13122
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 451
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2278
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Bułkę tartą mieszamy z startym na tarce o dużych oczach żółtym serem. 3. Mięso panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce z serem. 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Po usmażeniu układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Na każdy kawałku mięsa układamy plasterki pomidora oraz krążki mozzarelli. 6. Zapiekamy w piekarniku do chwili rozpuszczania się sera.
7. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem.