Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do odwiedzenia bloga pod podanym linkiem
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Składniki
Każdy z plastrów karkówki włożyć do woreczka i rozbić je jak najcieniej, ponacinać w miejscach gdzie znajduje się tłuszczyk, posolić obsypać pieprzem i ułożyć jeden na drugim na talerzu. Następnie przygotować jajka, mąkę oraz bułkę tartą
Przygotowane kotlety obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach a następnie w bułce tartej a następnie ułożyć na dobrze rozgrzanym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor