Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do odwiedzenia bloga pod podanym linkiem
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2666
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2666
Składniki
Każdy z plastrów karkówki włożyć do woreczka i rozbić je jak najcieniej, ponacinać w miejscach gdzie znajduje się tłuszczyk, posolić obsypać pieprzem i ułożyć jeden na drugim na talerzu. Następnie przygotować jajka, mąkę oraz bułkę tartą
Przygotowane kotlety obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach a następnie w bułce tartej a następnie ułożyć na dobrze rozgrzanym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor