Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do odwiedzenia bloga pod podanym linkiem
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11960
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 865
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 108
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2885
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11960
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 865
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 108
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2885
Składniki
Każdy z plastrów karkówki włożyć do woreczka i rozbić je jak najcieniej, ponacinać w miejscach gdzie znajduje się tłuszczyk, posolić obsypać pieprzem i ułożyć jeden na drugim na talerzu. Następnie przygotować jajka, mąkę oraz bułkę tartą
Przygotowane kotlety obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach a następnie w bułce tartej a następnie ułożyć na dobrze rozgrzanym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor