Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, usmażony filet z kurczaka podany z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24172
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 4425
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 377
Przepis dnia
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 3308
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 5583
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24172
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 4425
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 377
Przepis dnia
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 3308
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 5583
Składniki
Filety rozkrajamy wzdłuż na połowy, tłuczemy tłuczkiem do mięsa, nacieramy solą i ziołowym pieprzem. Doprawione filety wkładamy do lodówki na około jednej godziny.
Po tym czasie każdy kawałek panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na rumiany kolor z obu stron do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!