Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, usmażony filet z kurczaka podany z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45665
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23141
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1406
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45665
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23141
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1406
Składniki
Filety rozkrajamy wzdłuż na połowy, tłuczemy tłuczkiem do mięsa, nacieramy solą i ziołowym pieprzem. Doprawione filety wkładamy do lodówki na około jednej godziny.
Po tym czasie każdy kawałek panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na rumiany kolor z obu stron do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!