Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W oczekiwaniu na moją przyjaciółkę Elżbietę zrobiłam pyszny obiadek ze swojskiego kurczaka.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 281
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 281
Składniki
Przygotowaną pierś z kurczaka.
Podzielić na kotlety.
Ubić jak schabowego
(na solić i po pieprzyć przed samym smażeniem).
Na patelni rozgrzać smalec 2 razy po pół kostki, ułożyć kotlety maczane w jajku i bułce.
Smażyć na wolnym ogniu z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z całymi ziemniakami okraszonymi tłuszczem z kotletów oraz sałata że śmietaną.