Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra alternatywa na obiad.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 133
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 133
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Ugotować 16 jaj, ostudzić, obrać i przemielić przez maszynkę z dodatkiem bułki zwykłej (wcześniej namoczonej w wodzie lub mleku). Cebulę pokroić w kostkę i przyrumienić na tłuszczu. Wszystkie te składniki razem połączyć.
Dodać 4 surowe jajka, mąkę ziemniaczaną, bułkę tartą, doprawić do smaku i dokładnie wyrobić. Z masy zrobić małe kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówkami. Można podać z sosem pieczarkowym.
SMACZNEGO!