Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka propozycja na piątkowy obiad dla tych, którzy w ten dzień nie jadają mięsa ;)
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 436
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1007
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 103
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 436
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1007
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 103
Składniki
Cebulkę zeszklić na maśle. Ugotowane jaja rozdrobnić np. widelcem. Następnie dodać cebulkę, odcedzoną kukurydzę, bułkę tartą, zieloną cebulkę i przyprawy.
Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron.
Podawać np. z ryżem, surówką z marchewki i ulubionym sosem (u mnie cebulowy). Smacznego!