Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki wyszły przepyszne,ten ciepły wypływający z nich ser,dodaje smaku całej potrawie. Serdecznie polecam:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę,również zmieloną. Cebulkę drobno pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Dać wszystko do miski,dodać jajko oraz pieprz i sól do smaku. Mięso dobrze wyrobić by nie kleiło się do ręki.Podzielić na 4 porcje. Wilgotnymi rękoma mięso rozpłaszczyć ,nałożyć do środka ćwiartkę camemberta i dokładnie uformować kotleta. Panierować w bułce tartej i kłaść na gorący tłuszcz.Smażyć na małym ogniu,ponieważ kotlety są grube ,muszą dłużej się smażyć. Podawać z dodatkami jakie lubimy,ja podałam z żurawiną mojej roboty.
Smacznego życzę!