Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone w nowej wersji
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20256
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20256
Składniki
Mięso doprawiamy solą , pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Paprykę kroimy w drobną kostkę. Gruszkę obieramy i ścieramy na tarce o grubszych otworach, ścieramy również ser.
Do mięsa dodajemy jajko ,paprykę, gruszkę, ser.
Doprawiamy chilli, ziołami prowansalskimi, dodajemy 2 łyżki tartej bułki, dokładnie mieszamy. Formujemy kotlety i obtaczamy w reszce tartej bułki.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć na rumiano z obu stron.
Podajemy z ziemniakami lub innym dodatkiem.