Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone w nowej wersji
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Mięso doprawiamy solą , pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Paprykę kroimy w drobną kostkę. Gruszkę obieramy i ścieramy na tarce o grubszych otworach, ścieramy również ser.
Do mięsa dodajemy jajko ,paprykę, gruszkę, ser.
Doprawiamy chilli, ziołami prowansalskimi, dodajemy 2 łyżki tartej bułki, dokładnie mieszamy. Formujemy kotlety i obtaczamy w reszce tartej bułki.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć na rumiano z obu stron.
Podajemy z ziemniakami lub innym dodatkiem.