Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nigdy się nie nudzą,można je przygotowywać na różne sposoby i każde wykonanie będzie smaczne. Polecam tak wykonane,są chrupiące,pachnące i przesmaczne:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4383
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4383
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
Mięso zmielić.Pierś z kurczaka drobniutko pokroić. Pieczarki i cebule drobno pokroić i usmażyć na maśle,do całkowitego odparowania wody. Wystudzone dodać do mięs.Dodać jajka,musztardy,drobno posiekaną natkę,zioła i przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą. Masę bardzo dokładnie wyrobić.Formować kotlety nawilżonymi wodą rękoma i obtaczać w tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!