Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nigdy się nie nudzą,można je przygotowywać na różne sposoby i każde wykonanie będzie smaczne. Polecam tak wykonane,są chrupiące,pachnące i przesmaczne:)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Składniki
Mięso zmielić.Pierś z kurczaka drobniutko pokroić. Pieczarki i cebule drobno pokroić i usmażyć na maśle,do całkowitego odparowania wody. Wystudzone dodać do mięs.Dodać jajka,musztardy,drobno posiekaną natkę,zioła i przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą. Masę bardzo dokładnie wyrobić.Formować kotlety nawilżonymi wodą rękoma i obtaczać w tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!