Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nigdy się nie nudzą,można je przygotowywać na różne sposoby i każde wykonanie będzie smaczne. Polecam tak wykonane,są chrupiące,pachnące i przesmaczne:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 932
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1888
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6454
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 932
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1888
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6454
Składniki
Mięso zmielić.Pierś z kurczaka drobniutko pokroić. Pieczarki i cebule drobno pokroić i usmażyć na maśle,do całkowitego odparowania wody. Wystudzone dodać do mięs.Dodać jajka,musztardy,drobno posiekaną natkę,zioła i przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą. Masę bardzo dokładnie wyrobić.Formować kotlety nawilżonymi wodą rękoma i obtaczać w tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!