Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne , delikatne ,pachnące serami i koperkiem uświetnią każdy obiad.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1288
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 470
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3457
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1060
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1288
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 470
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3457
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1060
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Ser twarogowy pokruszyć , dodać. Ser mozzarella utrzeć na tarce o grubszych otworach., dodać .Ser topiony również. Wbić jajko. Dodać tartą bułkę. Koperek umyć , ściąć i dodać.
Wszystko bardzo dokładnie wymieszać, podzielić na 6 części. Morele umyć pokroić w drobną kostkę. Każdą porcję uformować w kulkę, rozklepać, ułożyć po porcji moreli.
Zakryć mięsem morele, formując kotlet. Z pozostałymi częściami postąpić tak samo. Kotlety ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 35 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.