Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne ale pyszne
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 38
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 46
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 95
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 38
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 46
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 95
Składniki
Rybę przepuścić przez maszynkę do mięsa, dodać odciśniętą bułkę, żółtko, masło, sól, pieprz. Masę dokładnie wyrobić. Formować kotleciki, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i surówką, najlepiej z kiszonej kapusty. Smacznego.