Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne ale pyszne
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7682
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 44
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3716
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1191
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7682
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 44
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3716
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1191
Składniki
Rybę przepuścić przez maszynkę do mięsa, dodać odciśniętą bułkę, żółtko, masło, sól, pieprz. Masę dokładnie wyrobić. Formować kotleciki, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i surówką, najlepiej z kiszonej kapusty. Smacznego.