Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne ale pyszne
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 135
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1298
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 135
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1298
Składniki
Rybę przepuścić przez maszynkę do mięsa, dodać odciśniętą bułkę, żółtko, masło, sól, pieprz. Masę dokładnie wyrobić. Formować kotleciki, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i surówką, najlepiej z kiszonej kapusty. Smacznego.