Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętajmy o kaszach:). Dziś na tapecie gryczana niepalona. Mniej intensywna w smaku od jej popularniejszej koleżanki. Do tak przygotowanych kotletów wystarczy surówka/sałatka i mamy pełnowartościowy obiad.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Składniki
Kaszę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy. Cebulę, natkę i czosnek drobno siekamy.
W misce umieszczamy kaszę, mięso mielone, jajko, cebulę, czosnek, natkę i przyprawy. Zagniatamy do uzyskania gładkiej masy. Formujemy kotlety.
Kotlety pieczemy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.