Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętajmy o kaszach:). Dziś na tapecie gryczana niepalona. Mniej intensywna w smaku od jej popularniejszej koleżanki. Do tak przygotowanych kotletów wystarczy surówka/sałatka i mamy pełnowartościowy obiad.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16597
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16597
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Składniki
Kaszę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy. Cebulę, natkę i czosnek drobno siekamy.
W misce umieszczamy kaszę, mięso mielone, jajko, cebulę, czosnek, natkę i przyprawy. Zagniatamy do uzyskania gładkiej masy. Formujemy kotlety.
Kotlety pieczemy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.