Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na zrobienie z ziemniaków coś oryginalnego i smacznego...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Składniki
Ziemniaki ugotować i przecisnąć przez praskę. Dodać jajko, mąkę ziemniaczaną i przyprawy. Wyrobić masę i formować małe kulki. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.