Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza lubi każdy z nas, gdy czujesz jej smak, nieważne jak jest podane bo jest w sam raz. Tadki niejadki to dla Was jest zapewne dorosły sięgnie też.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6874
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154842
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1046
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 473
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6874
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154842
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1046
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 473
Składniki
Filety kroimy na mniejsze kawałki. Fileta układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Mięso przyprawiamy solą oraz przyprawą gyros
i smarujemy koncentratem.
Pieczarki oraz cebulę obieramy, kroimy drobniej po czym prużymy na oleju. Paprykę kroimy w paseczki i dodajemy do pieczarek.
Następnie wykładamy farsz
i posypujemy startym serem na tarce o dużych oczkach.
Wkładamy do piekarnika. Zapiekamy 180 ˚ C 30 minut.