Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki , zdrowy i domowy obiad /
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy , osuszamy następnie kroimy w plasterki i oprószamy przyprawą do kurczaka . Obsmażamy na złoty kolor na odrobinie oliwy , gdy kurczak jest gotowy dodajemy obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i smażymy około 5 minut .
Gdy mięso z czosnkiem mamy podsmażone dodajemy mrożony szpinak ( mogą być liście albo rozdrobiony ) , chwilę podsmażamy do puszczenia wody następnie dokładamy mrożone mini marchewki i dusimy pod przykryciem koło 10 minut ( możemy podlać wodą gdy mamy jej mało ) .
Na koniec doprawiamy do smaku przyprawami .