Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie do przygotowania. Sprawdzają jako dodatek do obiadu lub jako przegryzka na imprezie.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 76
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1194
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 76
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1194
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 195
Składniki
z mąki, jajek i majonezu zrobić lejące ciasto.
Przyprawić ciasto przyprawami.
pierś z kurczaka pokroić w paski lub dużą kostkę.
Kurczaka dodac do ciasta i pozostawić tak na 30 minut
po tym czasie wyciągnąć kurczaka i smażyć go na głębokim oleju na rumiany kolor.
SMACZNEGO:)