Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
SKRZYDEŁKA WRZUCIĆ DO 2L. WODY OBRAĆ WARZYWA DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ ROSOŁU,POGOTOWAĆ Z 0.5 GODZ. W MIĘDZYCZASIE DO WIĘKSZEGO KUBKA WBIĆ 3 JAJA I WSYPAĆ 3 CZUBATE ŁYŻKI MĄKI WYMIESZAĆ BARDZO DOKŁADNIE WIDELCEM CIASTO MA BYĆ GĘŚCIEJSZE OD CIASTA NALEŚNIKOWEGO /LEJĄCE/ Z KUBKA LAĆ CIASTO NA WIDELEC PORUSZAJĄC NIM ABY WYCHODZIŁY ŁADNE KLUSECZKI /ROSÓŁ MUSI SIĘ CAŁY CZAS GOTOWAĆ/ DOPRAWIĆ ROSÓŁ I GOTOWE.SMACZNEGO!