Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
SKRZYDEŁKA WRZUCIĆ DO 2L. WODY OBRAĆ WARZYWA DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ ROSOŁU,POGOTOWAĆ Z 0.5 GODZ. W MIĘDZYCZASIE DO WIĘKSZEGO KUBKA WBIĆ 3 JAJA I WSYPAĆ 3 CZUBATE ŁYŻKI MĄKI WYMIESZAĆ BARDZO DOKŁADNIE WIDELCEM CIASTO MA BYĆ GĘŚCIEJSZE OD CIASTA NALEŚNIKOWEGO /LEJĄCE/ Z KUBKA LAĆ CIASTO NA WIDELEC PORUSZAJĄC NIM ABY WYCHODZIŁY ŁADNE KLUSECZKI /ROSÓŁ MUSI SIĘ CAŁY CZAS GOTOWAĆ/ DOPRAWIĆ ROSÓŁ I GOTOWE.SMACZNEGO!