Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tej sałatki nie może zabraknąć w spiżarni... idealna do zimowych obiadków :)
Ogórki kroimy w cieniutkie plasterki, paprykę w słupki, cebulę w piórka, marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach, natkę pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie warzywa łączymy ze sobą, dodajemy olej, pieprz, przeciśnięty czosnek i dokładnie mieszamy.Całość nakładamy do słoiczków.
Z octu, wody, soli i cukru gotujemy zalewę i gorącą zalewamy słoiczki z sałatką. Pasteryzujemy ok 5 minut.
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 154
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 154
Składniki
Ogórki kroimy w cieniutkie plasterki, paprykę w słupki, cebulę w piórka, marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach, natkę pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie warzywa łączymy ze sobą, dodajemy olej, pieprz, przeciśnięty czosnek i dokładnie mieszamy.Całość nakładamy do słoiczków.
Z octu, wody, soli i cukru gotujemy zalewę i gorącą zalewamy słoiczki z sałatką. Pasteryzujemy ok 5 minut.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mini kebab
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Ryż z koktajlem truskawkowym
Mini kebab
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 34
Pulpety w sosie pomidorowym
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 67