Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska kuchnia, lazania jako cannelloni , sprawdza się , polecam bardzo.
Zapewne Lazanie każdy lubi, bo jej smak to czysta poezja. Delikatne mięso z...
Odsłon: 3278
Pyszna zapiekanka przekładana makaronem, mięsem z kurczaka w aromatycznej prz...
Odsłon: 1617
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22747
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 845
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22747
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 845
Składniki
Cebulę przesmażyłem na maśle. Na tym samym tłuszczu po wyjęciu cebuli zrumieniłem plastry szynki, smażyłem minutę.
Pastą posmarowałem ugotowane płaty lazanii, na wierzch położyłem przesmażoną szynkę. Zrolowałem. Tak przygotowane „cannelloni” włożyłem do formy żaroodpornej, polałem beszamelem i sosem pomidorowym.
Posypałem resztą parmezanu. Zapiekałem 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z cukinii
Dania główne
Knedle z truskawkami
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Kotlety z cukinii
Nie masz pomysłu na to, co zrobić z cukinią? Oto jeden z nich! Placki zachwyc...
Odsłon: 100480
Knedle z truskawkami
Powrót do smaku dzieciństwa! Rewelacyjne w smaku knedle z soczystymi truskawk...
Odsłon: 3468