Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne łazanki z pieczarkami i kapustą. Wegetariański obiad dla wszystkich.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2337
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8871
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2337
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8871
Składniki
Makaron ugotować. Kapustę pokroić i ugotować z przyprawami. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć. Ugotowaną kapustę odcedzić, wymieszać z pieczarkami, cebulą i makaronem. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego!.