Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne łazanki z pieczarkami i kapustą. Wegetariański obiad dla wszystkich.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 27
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 68
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11699
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 193
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 27
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 68
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11699
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 193
Składniki
Makaron ugotować. Kapustę pokroić i ugotować z przyprawami. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć. Ugotowaną kapustę odcedzić, wymieszać z pieczarkami, cebulą i makaronem. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego!.