Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przede wszystkim szybko i smacznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30514
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29249
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30514
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29249
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę ,razem z pieczarkami i marchewką (kroimy w plasterki) podsmażamy na maśle. Następnie dodajemy pokrojoną w paski paprykę ,pomidory (sparzone i bez gniazd nasiennych) pokrojone w większe kawałki. Zalewamy bulionem ,dodajemy sól i pieprz i chwilę dusimy. W tym czasie mięso oprószamy solą i pieprzem ,kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie. Dodajemy je do warzyw razem z pokrojoną cukinią. Całość dusimy do miękkości cukinii. Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.