Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, zdrowy pomysł ma łososia
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 6414
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 114
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 864
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2223
Królowa grilla :)
Odsłon: 1631
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 6414
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 114
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 864
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2223
Królowa grilla :)
Odsłon: 1631
Składniki
Ziemniaki ugotować, odstawić do wystygnięcia. Następnie pokroić w plasterki.
W moździerzu utrzeć ziarna kolendry. Jogurt, miętę, sok i skórkę z cytryny, oliwę, rozgniecione ziarna kolendry i sól zmiksować.
W naczyniu do pieczenia ułożyć łososia. Następnie rybę przybrać plasterkami ziemniaków, polać wcześniej przygotowanym sosem. Całość posypać grubo zmielonym pieprzem.
Włożyć do piekarnika (230 stopni) piec, aż łosoś będzie miękki - kilkanaście minut. Smacznego