Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, zdrowy pomysł ma łososia
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Ziemniaki ugotować, odstawić do wystygnięcia. Następnie pokroić w plasterki.
W moździerzu utrzeć ziarna kolendry. Jogurt, miętę, sok i skórkę z cytryny, oliwę, rozgniecione ziarna kolendry i sól zmiksować.
W naczyniu do pieczenia ułożyć łososia. Następnie rybę przybrać plasterkami ziemniaków, polać wcześniej przygotowanym sosem. Całość posypać grubo zmielonym pieprzem.
Włożyć do piekarnika (230 stopni) piec, aż łosoś będzie miękki - kilkanaście minut. Smacznego