Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, zdrowy pomysł ma łososia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11971
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41907
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5019
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45855
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11971
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41907
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5019
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45855
Składniki
Ziemniaki ugotować, odstawić do wystygnięcia. Następnie pokroić w plasterki.
W moździerzu utrzeć ziarna kolendry. Jogurt, miętę, sok i skórkę z cytryny, oliwę, rozgniecione ziarna kolendry i sól zmiksować.
W naczyniu do pieczenia ułożyć łososia. Następnie rybę przybrać plasterkami ziemniaków, polać wcześniej przygotowanym sosem. Całość posypać grubo zmielonym pieprzem.
Włożyć do piekarnika (230 stopni) piec, aż łosoś będzie miękki - kilkanaście minut. Smacznego