Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12186
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6908
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12186
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6908
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Składniki
Obrywamy listki z wszystkich ziół i lekko siekamy . Cebulę i czosnek rozdrabniamy. Zmielone mięso doprawiamy solą, pieprzem, ziołami i posypujemy cebulą z czosnkiem. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Potem masę mięsną mieszamy, dodajemy jajko i bułkę moczoną w rosole. Wszystko dobrze mieszamy i formujemy kotlety. Każdy obtaczamy w bułce tartej i smażymy kilka minut z każdej strony.