Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten makaron was zachwyci, bardzo smaczny i szybki w wykonaniu. Polecam serdecznie.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Składniki
Ugotować makaron al dente. Na patelni rozpuścić masło i podsmażyć rozdrobnionego łososia z kaparami. Wlać śmietankę i posiekany koper, wsypać pieprz. Całość redukujemy aż powstanie gęsty sos. Solimy do smaku na samym końcu. Dodajemy do sosu makaron, mieszamy. Danie gotowe !!!