Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja improwizacja dla córki, wyjątkowo smaczna
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
1. rozgrzać 1/2 łyżki masła, dodać mąkę, lekko podsmażyć, rozrobić z bulionem warzywnym, gotować chwilę na małym ogniu, dodać serek i wymieszaną z gorącym sosem śmietanę, gotować jeszcze chwilę, dodać starty ser i suszone pomidory w proszku, doprawić wg własnego uznania, 2. szparagi ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem 1/2 łyżeczki cukru, gotować ok 5 min, odcedzić, 3. makaron ugotować, wymieszać z sosem, dodać szparagi, smacznego