Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prezentuję makaron z delikatnym sosem serowo-szpinakowym. Dodałam tu mięso mielone, ale filet z kurczaka sprawdzi się równie dobrze. Miła odmiana dla sosu bolognese, który najczęściej wybieramy do makaronu.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2253
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2219
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 696
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 995
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1095
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2253
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2219
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 696
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 995
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1095
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę wraz z mięsem mielonym. Dodajemy szpinak a po chwili serek topiony. Dusimy do odparowania wody i rozpuszczenia serka.
Dodajemy śmietanę, starty na tarce cheddar. Doprawiamy do smaku przyprawami. Mieszamy z makaronem.