Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prezentuję makaron z delikatnym sosem serowo-szpinakowym. Dodałam tu mięso mielone, ale filet z kurczaka sprawdzi się równie dobrze. Miła odmiana dla sosu bolognese, który najczęściej wybieramy do makaronu.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2121
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17959
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1978
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2121
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17959
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1978
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę wraz z mięsem mielonym. Dodajemy szpinak a po chwili serek topiony. Dusimy do odparowania wody i rozpuszczenia serka.
Dodajemy śmietanę, starty na tarce cheddar. Doprawiamy do smaku przyprawami. Mieszamy z makaronem.